Manchester Cityn 19-vuotiaan huippulupauksen Brahim Díazin sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että hän on tammikuussa vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa ja huhujen mukaan Real Madrid aikoo yrittää tuolloin napata hänet itselleen. Myös PSG on huhujen mukaan kiinnostunut espanjalaisnuorukaisesta.

Man Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kommentoi tapausta varsin avoimesti ja teki kantansa selväksi. Hän haluaa Díazin jäävän, mutta myöntää, että tapaus on pelaajan omasta tahdosta kiinni.

– Tilanne Brahimin kohdalla on yksinkertainen. Me haluamme hänet. Me haluamme jatkaa hänen sopimustaan 4-5 vuodella. Teemme aivan kaikkemme, jotta hän jäisi tänne, mutta asia on hänen käsissään, Guardiola kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Minun neuvoni on, että jos hän ei halua jäädä, hänen täytyy lähteä. Se on yksinkertaista.

– Olemme suojelleet häntä ja puhuneet hänelle kuten myös Jadon Sancholle ja Phil Fodenille, mutta pelaajan on itse päätettävä.

Guardiolan mainitsema Sancho, 18, siirtyi Borussia Dortmundiin kesällä 2017 ja hän on ollut tällä kaudella todella kovassa vireessä Saksassa. Foden puolestaan on Cityn sopimuspelaaja kesään 2020 asti.