West Hamin puolustajalupauksen Reece Oxfordin, 19, arvokello varastettiin viime viikolla pukuhuoneesta, uutisoi Sky Sports verkkosivuillaan.

Poliisi tutkii epäiltyä varkautta, joka tapahtui lontoolaisseuran akatemian tiloissa. Oxford oli tiettävästi saanut kultaisen Rolexin 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi äidiltään.

Pukuhuoneesta ei löytynyt murtojälkiä. Akatemiaan ei ole asennettu valvontakameroita, koska tiloja käyttää suuri joukko alaikäisiä henkilöitä.

– Seura on tietoinen varkausväitteestä akatemiamme päämajassa Chadwell Heathissa. Suhtaudumme tapaukseen äärimmäisen vakavasti sisäisen protokollamme mukaan ja teemme täyttä yhteistyötä poliisitutkinnan kanssa, West Hamin tiedottaja toteaa.

Poliisin tiedotteen mukaan varkaudesta ilmoitettiin poliisille perjantaina 7. joulukuuta klo 13.05.

Oxfordista tuli vuonna 2015 Hammersin kaikkien aikojen nuorin valioliigapelaaja, kun hän pääsi kentälle 16 vuoden ja 237 päivän ikäisenä. Nuorukaisen kerrotaan olevan turhautunut, koska hän ei ole saanut viime aikoina peliaikaa edustusjoukkueessa.

Mirror-lehti väittää Oxfordin leirin epäilevän, että kellon katoaminen kuuluu juoneen, jonka tarkoituksena on savustaa pelaaja ulos seurasta.