Arvostettu brittimedia The Times uutisoi, että Manchester Unitedin Antonio Valencia suunnittelee parhaillaan siirtyvänsä Old Traffordilta muualle tammikuun siirtoikkunan aikana.

Valencia nimettiin joukkueen kapteeniksi viime kauden jälkeen, kun Michael Carrickin peliura päättyi. Laituri ei kuitenkaan ole saanut paljoa vastuuta, sillä keskiviikon avauskokoonpanopaikka Valenciaa vastaan oli hänelle vasta kauden seitsemäs.

Valencialla kerrotaan olevan erimielisyyksiä Man United -valmentaja José Mourinhon kanssa, eikä hän usko tilanteen enää parantuvan. Näin ollen etsinnässä on uusi joukkue. Pelaajan edustajat saapuivat aiemmin tällä viikolla Manchesteriin keskustelemaan aiheesta.

Valencia oli kaksi kuukautta sitten pienimuotoisen kohun aiheuttajana, kun hän oli tykännyt Instagramissa Mourinhon potkuja vaatineesta kuvasta. Hän pahoitteli asiaa myöhemmin ja väitti, että ei ollut lukenut kuvan tekstiosiota.