Tapaninpäivän viimeinen valioliiganäytelmä esitettiin Vicarage Roadilla, jonne Watfordin vieraaksi saapui Chelsea. Joukkueita erotti sarjataulukossa ennen illan ottelua 10 pistettä, mutta vain neljä sijaa.

Isäntien valmentaja Javi Gracia joutui sekoittamaan pelaajapakkaansa jo vartin pelin jälkeen, kun avauksessa nähty Christian Kabasele loukkaantui törmättyään maalitolppaan. Belgialais-kongolaisen tilalle puolustukseen Adrian Mariappa.

Maalitilanteilla ei alussa juhlittu – 25 minuutin jälkeen kumpikaan joukkue ei ollut lähettänyt palloa kohti vastustajan maalia.

Match of the Day

@BBCMOTD
We're still waiting for the first shot on target 👀

Watford 0-0 Chelsea

LIVE: bbc.in/2T7feTM #WATCHE #bbcfootball

Ilman maalia kohti suuntautuneita yrityksiä edettiin itse asiassa täysi 45 minuuttia. 46. minuutilla Eden Hazard onnistui Mateo Kovacicin syötöstä hoitamaan pallon kohdetta päin – ja muutti tilanteeksi 0-1.

Ennen taukovihellystä myös Watford onnistui – sekä saamaan yrityksen kohti maalia, että tekemään maalin. Roberto Pereyra tasoitti pelin tilanteeseen 1-1, kun pelattiin viimeistä avausjakson neljästä lisäminuutista.

57. minuutilla nähtiin taas yritys kohti maalia, kun Ben Foster isäntien maalilla rikkoi Hazardia. Rangaistuspotku, jonka belgialainen itse hoiti perille – tilanne 1-2.

Squawka

@Squawka
Make that 101. 😳

Squawka

@Squawka
Eden Hazard is the tenth player in Chelsea’s history to score 100 goals for the club.

Legendary status achieved. 💯🔵

Watford pysyi loppuun saakka hyvin pelissä mukana, mutta ei onnistunut nollaamaan Hazardin osumia. Chelsea loi ajoittain vaarallisia tilanteita, muttei onnistunut tappamaan ottelua täysin. Vasta erotuomari Martin Atkinsonin pillin vihellys ajassa 90+4 minuuttia päästi Maurizio Sarrin joukot lyhyelle kotimatkalleen täyden pistepotin kanssa.