Valioliigan kärjessä oleva Liverpool kasvatti lauantaina eroa seuraaviin voittamalla Arsenalin 5-1-lukemin. Yhdeksän pisteen ero voi kaventua seitsemään jos Man City voittaa rästiottelunsa Southamptonia vastaan.

Ero on jo hyvä, mutta Liverpoolin ex-pelaaja Steve McManaman jarruttelee hieman mestaruudesta puhumista tässä vaiheessa kautta. Hän muun muassa varoittaa pahoista loukkaantumisista, jotka voivat sotkea pelaamista paljon.

– Jos Virgil van Dijk ja Mohamed Salah loukkaantuisivat samaan aikaan, ajatuksenne muuttuisivat, McManaman sanoi BT Sportille.

– Jalkapallo on yksi niistä asioista, joissa sanotaan, että tulee pelata yksi peli kerrallaan ja juuri niin tulee toimia. Pitää toivoa, että kaikki pysyvät kunnossa ja paras joukkue voittaa.

– Totta kai Liverpool on huimassa lennossa tällä hetkellä, mutta sanoisin silti, että Manchester Cityllä on kaikki tarvittava. He pelaavat Liverpoolia vastaan kotona seuraavaksi ja he ovat myös voittaneet liigan aikaisemmin.

– En haluaisi laittaa liikaa paineita Liverpoolille vaikka tietenkin haluan Liverpoolin voittavan sarjan – se on sanomattakin selvää.