Newcastle United sivalsi somessa tylysti joukkueen entistä valmentajaa Alan Pardewia.

Newcastlen puolustaja Paul Dummet sai täyteen sata ottelua Valioliigassa viime lauantaina. Nousu Newcastlen Valioliiga-ryhmään ei kuitenkaan ole ollut helpoimmasta päästä Dummettilla, sillä Pardew ei erityisemmin puolustajaa arvostanut. Newcastle nosti Pardewin nimen esiin onnitellessaan Dummettia.

– 21-vuotiaana Alan Pardew kertoi Paul Dummettille, että hän ei ikinä pelaisi pääsarjassa Newcastle Unitedille. Lauantaina hän pelasi sadannen ottelunsa Valioliigassa joukkueelle, jota hän on kannattanut koko ikänsä. Onnea Paul! Newcastle sivalsi Twitter-päivityksessään.

Dummett itse oli hienovaraisempi Pardewia kohtaan.

– 100 ottelua Valioliigassa on valtava saavutus minulle, sillä minulle kerrottiin 21-vuotiaana, että en koskaan pelaisi enää Valioliigassa, Dummett sanoi Newcastlen verkkosivuilla.