Evertonin kroatialaislaituri Nikola Vlašić kritisoi kovin sanoin seuran entisen managerin Sam Allardycen suosimaa pelitapaa.

– Kaikki muuttui sen jälkeen, kun (Ronald) Koeman lähti. ”Big Samin” peluuttama jalkapallo oli hirveätä, jos sitä voi edes kutsua jalkapalloksi, TsSKA Moskovassa lainalla oleva Vlašić lataa.

Englannin entinen maajoukkueluotsi Allardyce otti ohjat Goodison Parkilla marraskuussa 2017. Hän sai lähtöpassit vain kuusi kuukautta myöhemmin.

Allardyce nosti Evertonin sarjataulukossa kahdeksanneksi, mutta fanit eivät pitäneet hänen johtamistyylistään ja joukkueen pelaamisesta.

– Tällä kaudella Marco Silva peluuttaa erilaista, paljon mukavampaa jalkapalloa, mutta hän ei ole saavuttanut tuloksia, Vlašić sanoo Sportske Novostille.

– On totta, ettei Everton tehnyt odotettua läpimurtoa, mutta ainakin fanit voivat nyt katsoa normaalia jalkapalloa, jossa kaverit – tekojensa kautta – yrittävät tehdä maaleja ja voittaa.

10 miljoonalla punnalla aikanaan hankittu Vlašić on pelannut 19 kertaa Evertonin paidassa. Otteluista kuusi tuli Allardycen alaisuudessa.

Lähde: BBC