Burton Albion joutui kokemaan keskiviikkoiltana Liigacupin välierien avausosaottelussa Etihadilla vierailun, jota seura ei hevillä unohda. Ykkösliigajoukkue ryöpytettin kotimatkalle nöyryyttävin 9-0-numeroin (lue lisää).

Burton-valmentaja Nigel Clough ei ollut tuloksesta yllättänyt. Onhan seura kolmannella sarjaportaalla vasta yhdeksännellä sijalla.

– Vihaan häviämästä 9-0-numeroin. Mutta jos katsoo mitä heillä oli kentällä, emme olisi voineet odottaa muutakaan, Clough totesi lehdistölle.

– Jos pystyt käyttämään 500 miljoonaa puntaa pelaajiin, siitä on apua. Heillä on maailman parhaita pelaajia ja heillä on vapautta. Tässä ei ole meille mitään hävettävää. He tekevät säännöllisesti viisi tai kuusi maalia valioliigajoukkueita vastaan.

Burtonilla on vielä edessä kotinurmella toinen osaottelu Cityä vastaan.