Kaikki kuumimmat uutiset suoraan nenäsi alle? Uudella Valioliiga.comin Uutisvahdilla se onnistuu.

Uutisvahti on Facebook Messengeriä hyödyntävä palvelu. Tilaamalla Uutisvahdin saat kaikki isoimmat uutiset suoraan Facebook Messengeriisi.

– Uutisvahti täydentää erinomaisella tavalla Valioliiga.comin palvelutarjoomaa. Olemme pyrkineet uutisoimaan merkittävistä tapahtumista hyvinkin reaaliaikaisesti, ja Uutisvahdin avulla saamme toimitettua isot uutiset välittömästi suoraan lukijoillemme, Valioliiga.comin toimituksen esimies Jaakko Perttilä sanoo.

Uutisvahti on täysin ilmainen palvelu. Käyttöönotto vaatii vain sen, että sallit Uutisvahdin lähettää viestejä Facebook Messengeriisi. Uutisvahdin pääset tilaamaan tästä. Linkki vie Facebook Messengeriin.

Uutisvahti-linkki: https://m.me/valioliiga?ref=w4397256