Sky Sports uutisoi, että West Ham on hankkimassa espanjalaisseura Celta Vigosta 22-vuotiaan hyökkääjän Maxi Gomezin.

Uruguaylaista huhuttiin alkuun Marko Arnautovicin korvaajaksi, sillä West Hamin avainpelaajan pelättiin lähtevän Kiinaan. Itävallan maajoukkuehyökkääjä kuitenkin ilmoitti perjantaina, että hän ei aio houkuttelevista tarjouksista huolimatta lähteä ainakaan tämän kauden aikana.

Useat uskoivat, että tämän ilmoituksen myötä, myös Gomezin siirto kariutui. Skyn tietojen mukaan kauppa on kuitenkin yhä lähellä toteutumista. Pelaajalla on 50 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta Hammers pyrkii hinaamaan hintaa hieman alaspäin muun muassa tarjoamalla hyökkääjää vielä loppukaudeksi lainalle Celta Vigoon.

Laskee hinta 50 miljoonasta eurosta tai ei, uskotaan seuran siirtoennätyksen menevän uusiksi. Tällä hetkellä joukkueen kallein hankinta on viime kesän 38 miljoonan euron ostos Felipe Anderson.