Mauricio Pochettino lupaa nostaa Vincent Janssenin takaisin valioliigamiehistöön. 24-vuotiaan hollantilaishyökkääjän odotettiin lähtevän Tottenhamista ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Janssen on pelannut viimeksi Tottenhamin edustusmiehistössä elokuussa 2017. Spurs toivoi pystyvänsä myymään hollantilaisen, mutta ei onnistunut tavoitteessaan. Myös lainaneuvottelut Real Betisin ja Schalken kanssa kaatuivat.

Janssen on nyt rekisteröity kevätkauden valioliigamiehistöön. Pochettino on valmis antamaan hyökkääjälle uuden mahdollisuuden.

– Meillä on nyt kaksi vapaata paikkaa. Georges-Kévin N’Koudou meni Moancoon ja Mousa Dembélé Kiinaan. Uskoisin hänen olevan listalla, Pochettino totesi lehdistölle.

– Tämä on minun päätökseni, että hän tulee olemaan edustusmiehistössä tästä päivästä lähtien. Hän tulee olemaan kuin kuka tahansa muu pelaaja. Hän saa mahdollisuuksia, kun hän ansaitsee sen.

Pochettino kertoo Janssenin pelaamattomuuden johtuneet erinäisistä syistä.

[readmore from=Vincent-Janssen]

– Pääsyyt olivat urheilullisia. Päätimme lähettää hänet vuosi sitten lainalle Fenerbahceen. Viime vuonna hän ei pelannut, koska hän oli loukkaantunut. Sen jälkeen yritimme etsiä ratkaisuja, koska pelaaja halusi jättää seuran. Seura halusi näin tarjota hänelle toisen paikan pelata jalkapalloa.

– Se koitui lopulta mahdottomaksi tehtäväksi. Tärkeintä on kohdella häntä oikein, koska hän on ihminen. Minun tehtäväni on valmentaa ihmisiä. Ei tuoleja, sohvia tai muita huonekaluja.

– Hän ei voi nyt lähteä erinäisistä syistä.

– Hän ei myöskään pääse tällä hetkellä sopuun seuran kanssa, tai seura ei pääse sopuun hänen kanssaan. Minun päätökseni oli avata hänelle ovi ja toivottaa tervetulleeksi takaisin edustukseen.