FA Cupissa pelataan tiistaina ja keskiviikkona loppuun otteluparit, joissa ensimmäiset pelit eivät jatkopaikkoja ratkaisseet.

Yksi hulppeimmista väännöistä nähtiin 28. tammikuuta The Hive Stadiumilla Lontoossa, kun konferenssijoukkue Barnet taisteli tasapelin Mestaruussarjan Brentfordia vastaan. Suomalaishyökkääjä Marcus Forss katseli 3-3 -lukemiin päättynyttä ottelua penkiltä. Nyt pelataan Beesin Griffin Parkilla, ja odottaa saattaa, että isännät ottavat isännän otteet käyttöön.

Valioliigajoukkueista tulessa on tiistaina Wolverhampton, jonka vierasottelu Shrewsburya vastaan päättyi 2-2. Liigassa hyvää jälkeä tehnyt nousijaryhmä saa vastaansa voitontahtoisen ykkösliigajoukkueen, joka tietää toki olevansa nyt aivan uuden haasteen edessä.

– Tulee olemaan aivan erilaista pelata heidän vieraanaan. Alusta sopii heidän pelilleen paljon paremmin, mutta niin sen pitäisi sopia meillekin, Luke Waterfall sanoo Shrewsbury Townin sivustolla.

Keskiviikkona ylpeydestään taistelee Brighton, joka ei onnistunut ensimmäisellä yrittämällä kaatamaan Valioliigastakin kovin tuttua, nyttemmin Mestarussarjaa tahkovaa West Bromwichia. Rannikkokaupungin Amex Stadiumilla jäätiin maaleitta, mikä nyt ei enää ole mahdollista; voittajan on löydyttävä.

FA Cupin neljännen kierroksen uusintaottelut

Tiistaina, 5. helmikuuta klo 21.45. Suomen aikaa

Wolverhampton Wanderers – Shrewsbury Town

Newport County – Middlesbrough

Brentford – Barnet

Queens Park Rangers – Portsmouth

Keskiviikkona, 6. helmikuuta klo 22.05 Suomen aikaa

West Bromwich Albion – Brighton & Hove Albion