Leicesterin managerin Claude Puelin mukaan Manchester Unitedin huippuvireen taustalta löytyy yksi mies – Paul Pogba.

Ranskalaispelaaja on ollut kuin uudestisyntynyt José Mourinhon lähdön jälkeen. Sunnuntain Leicester-kamppailussa Pogba alusti upeasti Marcus Rashfordin 1–0-voittomaalin.

– Hän on täysin tämän takana. Hänestä on tullut joukkueen johtaja, pelatessaan ylempänä tavallaan kymppiroolissa. Hän ratkaisee syötöillään ja maaleillaan. Hän raahaa joukkuetta mukanaan, Puel sanoo Le Parisienille.

[readmore from=Paul-Pogba]

– Hän oli valtavassa roolissa ensimmäisissä peleissä uuden valmentajan (Ole Gunnar Solskjær) – fyysisessä ulottuvuudessaan sekä kyvyssään murtaa linjoja, kuljettaa palloa ylöspäin, tulla rangaistusalueelle ja tehdä maaleja.

Puel sanoo, että 25-vuotiasta Pogbaa on lähes mahdotonta pysäyttää kentällä. Tämä on niin vahva, tekninen ja näkee kaiken nopeasti.

– Häntä ei voi merkata. Hän on vahva. Hän löytää oikean syötön rangaistusalueella ja nousee ylös nopeasti. Häntä ei voi oikeastaan pysäyttää. Se on lähes mahdoton fyysinen kaksinkamppailu. On haastavaa yrittää lukea, mitä hän aikoo tehdä. Hänellä on loistava näkemys.

Lähde: Goal