Teemu Pukin Norwich käy kirjoitushetkellä paikalliskamppailua Ipswichiä vastaan.

Norwich johtaa ottelua Onel Hernándezin salamamaalilla 1-0. Ensimmäisen puoliajan edetessä tunteet alkoivat kuumentua. Ruutitynnyri räjähti kunnolla juuri ennen taukovihellystä.

Ipswichin Jon Nolan lanasi Norwich-pelaajan kentän pintaan vaihtopenkkien edessä. Norwichin valmennusjohto pysyi tilanteessa melko rauhallisena, mutta Ipswichin valmentajat eivät. Ipswichin päävalmentaja Paul Lambert alkoi töniä Norwichin henkilökuntaa, mikä aiheutti laajemman torikokouksen joukkueiden välille. Lopulta poliisien piti pidätellä ja rauhoitella Lambertia.

Lyhyen tuumauksen jälkeen ottelun erotuomari Peter Bankes ajoi pari riitapukaria suihkun puolelle. Toinen heistä oli Lambert. Ulosajot eivät koskeneet kentällä olleita pelaajia, joten ottelu jatkuu täysillä miehistöillä.

BBC Sport

@BBCSport
RED CARD!

Paul Lambert has been sent off on his return to Carrow Road after a tussle with one of Norwich's backroom staff - who also saw red.

it might have just gone half-time, but it all kicked off!

Norwich 1-0 Ipswich
#bbcefl live 👉 bbc.in/2DsJxhx