Hugo Keto on siirtynyt Brightonin organisaatiosta kevätkaudeksi lainalle irlantilaisen Waterfordin riveihin.

Waterford julkaisi Kedon lainasiirron maanantai-iltana. Irlannin pääsarjakausi potkaistaan käyntiin viikonloppuna. Waterford isännöi ensimmäisellä sarjakierroksella Shamrock Roversia.

– Olen todella onnellinen sopimuksestani. Tämä oli hyvä mahdollisuus saada peliaikaa ja sen vuoksi järkevä siirto. Haluan saada miesten pelejä alle, joten oli järkevää tulla tänne. Harjoittelin aamulla ensimmäistä kertaa joukkueen kanssa. Tutustuin joukkuetovereihini ja nautin siitä, Keto totesi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Waterfordin päävalmentaja Alan Reynolds kertoi samaisessa tiedotteessa mielipiteensä Kedon saapumisesta seuraan.

– Olemme onnellisia saadessamme hänet tänne. Hän harjoitteli kanssamme aamulla. On hienoa tuoda uusi laatuvahti sisään ja luvassa on varmasti hyvä kilpailutilanne ykkösmaalivahdin paikasta. Hugolla on paljon kokemusta Englannin juniorisarjoista niin Arsenalissa kuin Brightonissa, joten olemme onnellisia saatuamme siirron maaliin.

21-vuotias Keto edusti Arsenalia neljän vuoden ajan ennen viime kesän Brighton-siirtoa.