Chelsean apuvalmentaja Gianfranco Zola uskoo Maurizio Sarrin vaikeuksien olevan verrattavissa Pep Guardiolan hankaluuksiin ensimmäisellä kaudellaan Manchester Cityssä.

Blues on pudonnut heikon alkuvuoden myötä pois neljän parhaan joukosta. Viime sunnuntaina Manchester City nöyryytti joukkuetta puhtaasti 6-0.

Guardiola jäi ensimmäisellä City-kaudellaan ilman pokaalia, mutta saavutti Mestarien liiga -paikan.

– Kokeilemme muutamia asioita, muuttamatta sitä suuntaa johon haluamme mennä. Suunta on aina sama, Zola sanoi lehdistölle.

– Kaksi vuotta sitten samoja kysymyksiä kysyttiin mahdollisesti Pepiltä. Muistan Pepin vastaukset. ”Tästä ei tarvitse keskustella. Tämä on osa peliäni. Tiedän, että nyt on vaikeaa, mutta en muuta mitään.”

– Hän on nyt parantanut paljon. Joukkue puolustaa paremmin, prässää paremmin ja hyökkää paremmin. Hän on sopeutunut, mutta ei ole muuttanut pelitapaansa.

– Me olemme mielestäni hyvin samanlaisessa tilanteessa. On paljon kysymyksiä ja epäilyksiä tekemäämme työtä kohtaan. Koitamme sopeutua liigaan ja tehdä joitakin muutoksia. Emme kuitenkaan halua muuttaa näkemystämme jalkapallosta. Silloin emme olisi mitään.

Chelsea kohtaa Cityn uudestaan ensi viikon sunnuntaina Liigacupin finaalissa. Tänään vastassa on FA Cupin viidennellä kierroksella Manchester United.