Muusikkolegenda Sir Elton John, 71, on jatkuvasti yhteydessä Watfordin puheenjohtajan Scott Duxburyn kanssa.

Sir Elton on kannattanut Watfordia lapsuudesta lähtien ja oli jossakin vaiheessa seuran omistaja ja puheenjohtaja. Nykyään hänen tittelinsä on kunniapuheenjohtaja.

– Hän pitää jatkuvasti yhteyttä, sekä näkemyksillään joukkueen peliesityksistä että näkemyksillään pelaajista – keitä meidän pitäisi hankkia, tai olemmeko nähneet tämän pelaajan, Duxbury sanoo talkSPORTille.

– Hänen jalkapallotietämyksensä on uskomaton. Hänellä on usein tapana lähettää minulle tekstiviesti tai sähköposti, jossa hän kysyy ”Katsotko tätä kakkosdivisioonan peliä?”, ja minä vastaan ”Ei Elton, en katso”.

– Hän suosittelee pelaajia, joista en ole kuullut, ja minä sanon välittäväni tiedon kykyjenetsintäosastolleni. He tulevat sitten takaisin ja sanovat ”Kyllä, kyllä – todella hyvä pelaaja, katsotaan tätä”. Hänellä on lähes tietosanakirjamainen tietämys aladivisioonapelaajista. Se on uskomatonta.

Duxbury vakuuttaa, ettei Sir Eltonin jalkapallotietämys ole pinnallista. Miehen ensimmäinen rakkaus on musiikki ja toinen rakkaus Watford FC.

– Henkisesti hän on toiminnassa mukana päivittäin. Peleihin hän tulee niin usein ja säännöllisesti kuin pystyy.

Lähde: London Evening Standard