Brittimedioissa on uutisoitu viime päivinä, että AC Milanin 24-vuotias puolustaja Alessio Romagnoli olisi sekä Chelsean että Manchester Unitedin ensi kesän ostoslistalla.

Huhut ovat kantautuneet myös AC Milanin päävalmentajan Gennaro Gattuson korviin, sillä hän kommentoi aihetta lehdistötilaisuudessa. Italian maajoukkueen ex-pelaaja teki kuitenkin selväksi, että Romagnolilla ei ole tarvetta päästä pois San Sirolta.

– Hän on onnellinen ja ylpeä edustaessaan AC Milania ja toimiessaan joukkueen kapteenina, Gattuso kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Hän on tehnyt kahdeksan kuukautta sitten uuden jatkosopimuksen ja hän on elintärkeä pelaaja meille. On palkitsevaa nähdä, että suurseurat ovat kiinnostuneita meidän pelaajistamme, mutta Romagnoli on onnellinen täällä.

AC Milan

@acmilan
🎙️ Coach Gattuso on Romagnoli: "He is happy and proud to be with #ACMilan and captain the team. He renewed his contract eight months ago and is fundamental for us. It is rewarding to see big teams interested in our players but Romagnoli is happy to be here"
#MilanSassuolo