Entinen Ranskan maajoukkuepelaaja Robert Pirès sanoo, että keskikenttämies Paul Pogba nähtäneen Manchester Unitedin paidassa myös ensi kaudella.

Huhut ovat jälleen kerran vieneet Pogbaa pois Old Traffordilta, mutta Ole Gunnar Solskjærin otettua ohjat José Mourinhon jälkeen tilanne on Pirèsin mukaan muuttunut.

– Mielestäni Paul Pogba on Manchester Unitedin paras pelaaja, ja hänessä on aina ollut potentiaalia tulla maailman parhaaksi keskikenttäpelaajaksi, Pirès sanoo itävaltalaisen vedonlyöntiyhtiön haastattelussa.

– Pogba on pelannut erittäin hyvin ja on ollut lähes pysäyttämätön sen jälkeen, kun Solskjær saapui seuraan. Hänelle on annettu enemmän vapauksia. Häntä rohkaistaan ottamaan enemmän riskejä ilman pelkoa, ja hän pelaa kentällä ylempänä.

Entinen Arsenalin mies toteaa, että Pogba kehittyy parhaiten vakaassa seurassa, jossa hän on pääroolissa kentällä ja kentän ulkopuolella.

– En usko, että Manchester Unitedin fanien tarvitsee huolehtia Paul Pogban lähdöstä. Luulen, että jossakin vaiheessa hän kaavaili siirtoa Barcelonaan, enkä olisi yllättynyt, mikäli hänen agenttinsa kaavailee sitä edelleen. Pogban kannalta parasta olisi kuitenkin pysyä Manchester Unitedissa.

Pirès on monen muun asiantuntijan kanssa samaa mieltä siitä, että Mourinhon taktiikka rajoitti turhan paljon Pogban pelaamista.

– Sitä on vaikea ymmärtää.

Lähde: Manchester Evening News