AS Monacosta tammikuussa saapunut Youri Tielemans on osoittanut vahvoja otteita Kettujen kokoonpanossa. 21-vuotias belgialaistaituri syötti viime viikolla kaksi maalia, kun Leicester City voitti Brightonin ja hävisi Watfordille.

Leicester joutuisi kuitenkin rikkomaan siirtoennätyksensä, jotta lainasopimuksella liittynyt Tielemans jäisi King Power Stadiumille pysyvästi.

The Telegraph on nimittäin raportoinut belgialaispelaajan hinnaksi noin 40 miljoonaa puntaa.

Tähän mennessä Leicesterin historian kallein hankinta on ollut algerialaishyökkääjä Islam Slimani, josta seura maksoi 28 miljoonaa puntaa.

Leicester voi kuitenkin neuvotella summaa pienemmäksi Adrien Silvan avulla. Tielemansin saapuessa portugalilainen keskikenttäpelaaja siirtyi vastaavasti lainalle Monacoon. Leicester todennäköisesti tarjoasi Silvaa pysyvästi ranskalaisseuralle pienentääkseen Tielemansin siirtokorvausta.