Tiistai-iltana monien katseet keskittyivät Mestarien liigan tapahtumiin, mutta Englannin Mestaruussarjassa nähtiin samaan aikaan maali, joka saattaa herättää huomiota vielä ensi syksynäkin, kun äänestetään vuoden hienointa osumaa, eli Puskás-palkinnon voittajaa.

Derbyn 22-vuotias hyökkääjä Mason Bennett taituroi pallon verkkoon akrobaattisesti Scott Malonen keskityksestä ja toi joukkueensa tasoihin ottelussa Wigania vastaan.

Malonen keskitys vaikutti jäävän hieman Bennettin taakse, mutta hyökkääjä käänsi kroppansa siten, että ohjasi vasemmalta tulleen keskityksen vasemmalla jalallaan verkkoon. Lopputulos on häkellyttävää katsottavaa. Peliväline nousi täydellisesti Wigan-vahti Jamie Jonesin yli ja laskeutui vielä ajallaan riman alle.

Voit katsoa videon osumasta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Derby County

@dcfcofficial
Can't. Stop. Watching. 🤩

Every angle of *THAT* finish from @MasonBennett20 last night... 👌

Incredible. 🔥

Myöhemmin ottelussa Malone viimeisteli vielä Derbylle 2-1-voittomaalin ja päätti siten joukkueen neljän ottelun tappioputken.

Viime vuonna Puskás-palkinto meni Liverpoolin Mohamed Salahille.