Chelsea-legenda Didier Drogban mielestä Eden Hazardin tulisi unohtaa kaikki haaveensa Real Madrid -siirrosta ja jäädä Stamford Bridgelle.

Hazardin sopimus Chelseassa tulee päätökseen ensi kauden jälkeen, eikä belgialaistähti ole vieläkään allekirjoittanut lontoolaisseuran tarjoamaa jatkodiiliä.

28-vuotias ihannoi Real Madridia, joka palkkasi maanataina entisen päävalmentajansa Zinédine Zidanen takaisin. Hazard on aiemmin kertonut halustaan pelata ranskalaismanagerin alaisuudessa.

Drogban mielestä Hazardilla on mahdollisuus saavuttaa kaikki haaveensa ja tavoitteensa myös Chelseassa.

– Miksi hänen pitäisi lähteä? Minusta hän voi saada kaiken haluamansa täällä Chelseassa, Drogba kertoi Daily Expressin mukaan.

– Minullakin oli useita tilaisuuksia lähteä ja päätin jäädä luomaan omaa tarinaani ja voittaa Mestarien liigan täällä. Mielestäni hänkin voi luoda oman tarinansa täällä.

– Tämä seura on yhä nuori ja me tarvitsemme hänen kaltaisia pelaajia taistellakseemme Mestarien liiga -titteleistä, hän voi auttaa meitä.

– Tulen olemaan hyvin iloinen jos hän jää, mutta jos hän lähtee Madridiin, lykkyä tykö.

Eden Hazard on on ollut yksi Valioliigan tehokkaimmista pelaajista tällä kaudella. Belgialaishyökkääjä on tehnyt 13 maalia ja antanut 11 maalisyöttöä, ollen osallisena lähes puolessa Chelsean kaikista valioliigamaaleista tällä kaudella.