Espanjan entinen maajoukkuepuolustaja Míchel Salgado väittää, että hänen maanmiehellään Unai Emeryllä on vielä paljon todistettavaa jalkapallovalmentajana.

– Hän on erityinen manageri, kuten (Rafa) Benítez. Hän tarvitsee joukkueen, jossa ei ole isoja nimiä ja isoja egoja. Hän ei osaa käsitellä isoja egoja, Salgado toteaa Stadiumille.

Salgadon mukaan Emery, 47, tarvitsee pelaajia, jotka keskittyvät joukkuepeliin ja sopivat hänen systeemiinsä – pelaajia, joita hän voi kehittää.

– Sitten jos hänellä on syvyyttä joukkueessaan ja oikeat pelaajat tekemässä töitä hänelle kauden aikana, ja he seuraavat häntä ja ovat valmiita, silloin hän voi saavuttaa samanlaisia tuloksia kuin Sevillassa – voittamalla kolme peräkkäistä Eurooppa-liigan titteliä.

– He olivat loistavia pelaajia, mutta isoja egoja ja isoja nimiä ei ollut. Mielestäni hänen on opittava käsittelemään egoja. Hän on edelleen oppimisvaiheessa. Tiedän, että PSG:ssä hänellä oli vaikeata, koska ne olivat todella isoja egoja. Mielestäni täällä hänellä on aika suuri joukkue. (Mesut) Özil saattaa olla ainoa erityinen pelaaja, koska hän on lahjakas.

Salgado huomauttaa, että Emeryn tehtävänä on sovittaa saksalainen systeemiin, koska Arsenal tarvitsee Özilin kaltaista pelaajaa.

Lähde: Goal