Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjaer paljasti hiljattain, ettei seuran kapteeni Antonio Valencia jatka Manchester Unitedissa kuluvan kauden jälkeen.

Seuraa kymmenisen vuotta edustaneen Valencian sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kesällä, eikä seura tarjoa ecuadorilaiselle uutta jatkosopimusta.

Valencian isä puhui laitapuolustajan tulevaisuudesta El Universon haastattelussa.

– Hän ei todellakaan jatka uraansa Manchester Unitedissa. Hän haluaa vaihtaa maisemia, eikä Manchester United aio tehdä hänelle jatkosopimustarjousta. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, Luis Valencia kertoi.

Valencian isä nimesi myös seuroja, jotka ovat kiinnostuneita kokeneesta Ecuadorin A-maajoukkuepelaajasta.

– Arsenal, West Ham, Internazionale ja yksi kiinalainen seura ovat vaithoehtojamme tällä hetkellä, mutta jalkapallossa kaikki muuttuu hetkessä. Hän haluaa valita parhaan vaihtoehdon, mutta ennen kaikkea allekirjoittaa kahden vuoden sopimuksen. Ei rahan vuoksi, vaan saadakseen rauhaa. Hän haluaa siirtyä seuraan, joka taistelee tärkeistä asioista.