Entinen Suomen maajoukkuemies Teemu Tainio, 39, pääsee mukaan Tottenhamin uudella kotiareenalla pelattavaan historialliseen otteluun.

Lontoolaisseura ilmoitti tiistaina verkkosivuillaan, että Tainio on mukana Spursin legendojen joukkueessa, joka kohtaa Inter Forever -joukkueen testiottelussa lauantaina 30. maaliskuuta. Keskikenttäpelaaja edusti seuraa 2005–2008.

Tottenhamin paidassa nähdään myös muun muassa Jürgen Klinsmann, Dimitar Berbatov, Robbie Keane, Rafael van der Vaart, Darren Anderton ja Stephen Carr. Legendaryhmää valmentaa ex-kapteeni Gary Mabbutt.

Ensimmäinen testipeli järjestetään jo sunnuntaina 24. maaliskuuta, jolloin Tottenhamin alle 18-vuotiaiden joukkue pelaa Southamptonia vastaan.

Testiottelut tarjoavat faneille mahdollisuuden nähdä uusi kotipyhättö ensimmäisen kerran ja totutella matkustamaan sinne. Seura puolestaan saa arvokasta tietoa siitä, millä tavalla stadion ja sen palvelut toimivat.

Tottenham ilmoitti aiemmin, että ensimmäinen virallinen ottelu uudella areenalla on keskiviikkona 3. huhtikuuta pelattava liigakamppailu Crystal Palacea vastaan.