Mike Phelan toivoo, että hän voi jatkaa sekä Manchester Unitedin apuvalmentajana että australialaisen Central Coast Marinersin urheilutoimenjohtajana.

Sir Alex Fergusonin oikeana kätenä Unitedissa toiminut Phelan palasi Old Traffordille joulukuussa, kun Ole Gunnar Solskjær nimitettiin väliaikaismanageriksi. Hän ehti viime kesänä aloittaa työssään Marinersissa, eikä sopimusta Australiassa ole purettu Phelanin apuvalmentajan pestistä huolimatta.

Solskjærin odotetaan jatkavan Unitedin managerina vakituisella pohjalla, mutta Phelanin on odotettava virallisia uutisia ennen kuin hänen tulevaisuudestaan päätetään.

– Se rippuu vain siitä, miten asiat kehittyvät seuraavan parin kuukauden aikana, kommentoi Phelan Fox Football Podcastissa.

– Manchester United elää tietysti kiireisiä aikoja, mutta Australiassa kausi on päättymässä, joten uskon, että kunhan Englannissa saadaan päätökset tehtyä, voimme aloittaa neuvottelut jälleen Marinersin kanssa ja toivottavasti yhteistyö voi jatkua.