Entinen huippujalkapalloilija Gary McAllister sai vammoja, kun hänen kimppuunsa hyökättiin viikonloppuna baarin edustalla Leedsin keskustassa. Asiasta uutisoi BBC verkkosivuillaan.

Skotti McAllister, 54, toimii nykyään Rangersin apulaismanagerina. Pelaajauransa aikana hän edusti muun muassa Leicesteriä, Leedsiä, Coventryä ja Liverpoolia.

McAllisterin kerrotaan saaneen nyrkiniskun kasvoihinsa yön pikkutunneilla. Leedsin entinen kapteeni vietiin sairaalaan, mutta hän on jo toipumassa hyökkäyksestä kotonaan.

BBC Sport

@BBCSport
Gary McAllister has been attacked in the centre of Leeds.

Full story: bbc.in/2TU47m5

Leedsin ja Liverpoolin ex-pelaaja Dominic Matteo kertoo Facebookissa, että McAllister menetti välikohtauksessa kolme hammasta. Mies sai tikkejä, ja hänelle tehtiin plastiikkakirurginen toimenpide.

The Sun -lehden tietojen mukaan McAllister oli ollut illallisella vaimonsa kanssa. Hyökkäys tapahtui parin odottaessa taksia.

Matteo kuvailee hyökkäystä ”täysin provosoimattomaksi ja erittäin raa’aksi”. Hänen mukaansa tekijän uskotaan olevan amerikkalainen, joka saattoi vammoista päätellen käyttää nyrkkirautaa tai jotakin vastaavaa.

Entinen keskikenttäpelaaja McAllister edusti Liverpoolia samaan aikaan Sami Hyypiän ja Jari Litmasen kanssa. Hän sai meriittilistalleen muun muassa cup-triplan kaudella 2000–01.