Roy Hodgson kauppasi vahingossa väärän pelaajan ollessaan Liverpoolin manageri, väittää ruotsalaispelaaja Alex Kačaniklić.

Liverpoolin nuorisojoukkueissa pelannut Kačaniklić ja suomalaispelaaja Lauri Dalla Valle siirtyivät vuonna 2010 Fulhamiin kaupassa, jossa Paul Konchesky vaihtoi toiseen suuntaan.

– Kun olin Fulhamissa enkä ollut allekirjoittanut sopimusta, keskustelin Roy Hodgsonin kanssa puhelimessa. Kävi ilmi, että hän oli vaihtanut väärän Alexin, Kačaniklić kertoo Fotbollskanalenille.

– Päässään hän luuli vaihtaneensa toisen Alexin Koncheskyyn, mutta sitten oli liian myöhäistä. Se oli hieman hauskaa. Ymmärrettyään hän vain kertoi minulle, että olin tervetullut takaisin Liverpooliin ja minut otettaisiin avosylin vastaan, mutta minun oli kuunneltava omaa tuntemustani. Olin jo muuttanut mieltäni ja olin hyvin innoissani siirrosta Fulhamiin.

Kačaniklićin mukaan Hodgsonin saapuminen merkitsi isoa muutosta Anfieldilla. Tämä halusi nopeita tuloksia eikä ollut erityisen kiinnostunut nuorista pelaajista.

Kačaniklić, 27, palasi helmikuussa kotimaahansa, Hammarbyn riveihin. Hänen aiempia seurojaan ovat Watford, Burnley, FC Kööpenhamina ja Nantes.

Lähde: FourFourTwo