Liverpool-pelaaja Taiwo Awoniyi on odottanut edustusdebyyttiään jo liki neljä vuotta. 21-vuotias nigerialaishyökkääjä saapui Reds-paitaan elokuussa 2015 kotimaastaan, mutta viisumiongelmat ovat tuoneet takapakkeja uralle.

Awoniyi on lainattu Liverpoolissa olleessan neljään eri seuraan. Kahdesti Royal Excel Mouscroniin sekä FSV Frankfurtiin, NEC:iin ja Gentiin. Jatkuva siirtyminen alkaa jo turhauttamaan nuorukaista.

– Se on sydäntä särkevää. Viisumin saaminen on ollut viimeisen neljän vuoden aikana hyvin hankalaa. Palaamme kauden päättyessä Liverpooliin neuvotteluja varten, Awoniyi kommentoi Talksportille.

– Jokainen tietää kuinka viisumi toimii ja sen tärkeyden. Sen saadakseen täytyy pelata maajoukkueessa. Jos et saa mahdollisuutta maajoukkueessa, sen saaminen on hankalaa.

Awoniyi on pelannut tämän kauden kovassa vireessä Belgian pääsarjassa Mouscronissa. Maaleja on syntynyt 10 otteluun seitsemän.

Awoniyi on valmis jatkamaan eteenpäin, jos viisumia Liverpoolissa pelaamiseen ei irtoa.

– Valitsin Liverpoolin, koska halusin pelata Valioliigaa. Jos Jumala tekee sen mahdolliseksi, se tapahtuu. Jos se ei tapahdu, olen valmis siirtymään urallani ja elämässäni eteenpäin.