West Hamin kesähankinta Andri Jarmolenko ei tule palaamaan pelikentille enää tämän kauden aikana, manageri Manuel Pellegrini on paljastanut.

Keskikentän laidalla pelaava Jarmolenko rikkoi akilleen jänteensä viime lokakuussa Tottenhamia vastaan. Ukrainan maajoukkuemiehen oli määrä palata pelikentille ennen kauden loppua, mutta Pellegrini ei halua ottaa pelaajan kanssa riskejä uusista vammoista.

– Jarmolenko työskentelee erittäin hyvin, hänellä ei ole kipuja, hän juoksee ja potkii jo palloa, mutta pelaaminen ennen kauden loppua voi olla liian aikaista hänelle, Pellegrini kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Akillesjänne on yksi surkeimmista loukkaantumisista mitä pelaaja voi kokea. Olisi parempi jos hän saisi alleen erittäin hyvän pre-seasonin.

Jack Wilshere ja Carlos Sanchez ovat puolestaan palanneet West Hamin harjoituksiin tällä viikolla. Nilkkavammasta palautuva Andy Carroll ei välttämättä pelaa enää peliäkään West Hamin paidassa, kun hänen sopimuksensa lontoolaisseuran riveissä tulee kauden loputtua päätökseen.

West Ham matkustaa maanantaina Stamford Bridgelle Chelsean vieraaksi.