Sven Mislintat on allekirjoittanut kaksivuotisen työsopimuksen saksalaisen Stuttgartin kanssa.

Kuuluisa pelaajatarkkailija poistui Arsenalista tammikuussa ja ehti siten olla työttömänä vain muutaman kuukauden.

46-vuotias Mislintat saapui Arsenalin pelaajatarkkailijaksi joulukuussa 2017 lähdettyään Dortmundista jouduttaan erimielisyyksiin silloin seuraa valmentaneen Thomas Tuchelin kanssa.

Mislintat on yksi maailman tunnetuimpia pelaajatarkkailijoita. Mislintatin pesti Arsenalissa kesti kuitenkin vain 14 kuukauden ajan, sillä saksalainen erosi työstään tammikuussa. Mislintat pettyi saamaansa vastuuseen ja siihen, ettei seura toteuttanut Mislintatin haluamia siirtoja.

Stuttgart on parhaillaan Saksan Bundesliigassa 16. sijalla, eli joutumassa nousukarsintaotteluihin. Bundesliigan kaksi viimeisintä putoavat suoraan ja kolmanneksi viimeinen pelaa sarjapaikastaan toiseksi korkeimman sarjatason kolmanneksi sijoittunutta seuraa vastaan.

– On valtava haaste ja samalla suuri kunnia saada työskennellä VfB:n kaltaiselle seuralle. Olen kasvanut perinneseuran ympäristössä, ja se ilmapiiri on minulle hyvin tärkeää. Tulevina viikkoina yhteinen päämäärämme on sarjassa säilymisessä, mutta luonnollisesti pidämme samalla silmällä myös ensi kauden suunnittelua, Mislintat totesi lehdistötilaisuudessaan.