Liverpoolin entinen avainpelaaja Yossi Benayoun on paljastanut jäävänsä eläkkeelle, kertoo seuran viralliset nettisivut.

Benayoun siirtyi Anfieldille kesällä 2007 hieman kyseenalaisen tarinan kannattelemana. Huhujen mukaan Benayoun ehti jo sopia suullisesti neljän vuoden jatkosopimuksesta West Hamin kanssa, kunnes israelilaispelaaja muutti mielensä ja hyväksyikin siirtotarjouksen Liverpoolilta.

GOAL

@goal
Yossi Benayoun has announced his retirement from football 👏

Liverpoolissa Benayoun pelasi yhteensä 134 ottelua kolmen kauden aikana, siirtyen sitten Chelseaan. Stamford Bridgellä hän kuitenkin viihtyi vain lyhyen aikaa jäätyän hyvin pitkälti penkinlämmittäjän rooliin.

Benayoun siirtyikin lopulta lainalle Arsenaliin, jossa hän pelasi yhden kauden aikana enemmän kuin koskaan Chelseassa. Hän oli jopa yhden ottelun ajan Tykkimiesten kapteeni.

Arsenal Statman

@afcstats0
Yossi Benayoun's loan spell at Arsenal in 2011/12 season.

25 Appearances
6 Goals
4 Assists
1 Game with the armband

Best ever loan deal by Arsenal?

Siirrosta ei kuitenkaan tehty pysyvää, jonka jälkeen Benayoun siirtyi seuraavaksi lainalle takaisin West Hamiin. Siellä hän esiintyi kuitenkin vain kuudessa valioliigaottelussa, palasi Chelseaan ja jätti sen jälkeen Valioliigan.

Nyt Benayoun lopettaa uransa Beitar Jerusalemin riveissä 38-vuoden ikäisenä.