Liverpool ja Manchester City taistelevat Englannin Valioliigan voitosta, mutta kaksikon takana käydään kiivasta taistoa muista Mestarien liigan paikoista.

Tottenham, Arsenal, Chelsea ja Manchester United ovat kaikki kolmen pisteen sisällä. Näistä joukkueista Tottenham, Arsenal ja Manchester United hävisivät viikonloppuna omat kamppailunsa.

Maanantain ainoassa Valioliigan ottelussa kohtaavat Chelsea ja Burnley.

– Chelsea on vielä mukana Eurooppa-liigassa. Se on tärkeä kilpailu heille, mutta niin on myös taistelu paikasta neljän joukkoon Valioliigassa. Chelsealla on sen verran laaja materiaali, että uskoisin joukkueen selvittävän tämän pelin. Chelsean pelaajat ovat kyllä tottuneet pelaamaan paljon otteluita kauden mittaan, entinen maajoukkuepelaaja Teemu Tainio pohtii Valioliiga.comille.

Tainio seuraa Valioliigan ratkaisuhetkiä tarkkaan, sillä onhan mukana myös ”Tornion terrierin” vanha seura Tottenham. Tottenham järjesti viime viikolla melkoisen paukun etenemällä Mestarien liigassa välieriin. Lauantaina tuli palautus nurmen pintaan, kun Manchester City voitti joukkueen Valioliigassa 1-0.

– Paikka Mestarien liigan välierissä on iso juttu koko seuralle. Toinen silmä on koko ajan siinä kilpailussa, joten jossain määrin se kyllä vaikuttaa joukkueen loppukauteen, Tainio miettii,

Chelsean ja Burnleyn välinen kamppailu tulee suorana lähetyksenä Viasatilta ja Viaplaysta. Lähetys alkaa kello 21.50.