Liverpoolin entinen hyökkääjä Robbie Fowler ollaan nimittämässä Australian pääsarjaseuran Brisbane Roarin päävalmentajaksi, kertoo Sky Sports.

Brisbane Roarin edellinen käskyttäjä John Aloisi erosi tehtävästä joulukuussa. Väliaikaisena valmentajana toimii Darren Davies, joka on puikoissa vielä torstaina kauden viimeisessä ottelussa. Skyn mukaan Fowler, 44, esitellään kannattajille samassa pelissä.

Fowlerin apuvalmentajaksi tulee Evertonin entinen keskikenttäpelaaja Tony Grant.

Brisbane Roar tulee sijoittumaan sarjassa viimeistä edelliseksi. Se on voittanut 26 ottelustaan vain neljä.

Fowler pelasi peliuransa loppuvaiheilla Australiassa North Queensland Furyssa ja Perth Gloryssa. Hänen viimeisin ja ainoa kokemuksensa valmentajan tehtävistä on vuosilta 2011-2012 thaimaalaisesta Muangthong Unitedista, jossa hän toimi pelaajavalmentajana.

Viime joulukuussa hän tavoitteli Ykkösliigassa pelaavan Bristol Roversin managerin paikkaa.