Liverpool-manageri Jürgen Klopp on kommentoinut huhuja, joiden mukaan Napoli-hyökkääjä Lorenzo Insigne olisi yksi seuran merkittävimmistä siirtokohteista ensi kesän aikana.

Italialaismedian mukaan Insigne on kärsinyt kiristyneistä väleistä päävalmentaja Carlo Ancelottin kanssa. Italian maajoukkuemies on myös kertonut olevansa avoin kesäsiirrolle tilaisuuden auetessa.

Kloppin mukaan Liverpool ei kuitenkaan aio edes yrittää Insignen kaappaamista. Liverpoolilta ei tulisi edes odottaa suuria hankintoja tulevan siirtoikkunan aikana, saksalaismanageri huomauttaa. Viime kesänä Liverpool nimittäin käytti yli 180 miljoonaa euroa Alisson Beckerin, Fabinhon, Xherdan Shaqirin ja Naby Keïtan siirtokuluihin.

– Me emme tule hankkimaan Lorenzo Insigneä, Klopp kertoi Evening Standardin mukaan lehdistölle torstaina.

– Hän on erittäin hyvä pelaaja, mutta hänellä on mielestäni pitkäaikainen sopimus Napolin kanssa, emmekä tule edes yrittämään [hänen hankkimista]. Siinä on kaikki mitä voin sanoa tästä aiheesta.

– Emme tee pelaajahankintoja innostaaksemme ihmisiä ajattelemaan ’Wow, uusi pelaaja!’. Tarkoitus on parantaa joukkuetta ja tapoja siihen on monia.

– Mutta, tuleeko tämä olemaan seuran suurin siirtoikkuna koskaan? Ei, todennäköisesti ei, mutta te olisitte varmaan olleet hämillään, jos olisin sanonut ’Kyllä, me aiomme myydä heidät kaikki. Jos he eivät voita [Valioliigaa], niin sitten me myymme kaikki!’. Se olisi ollut hauska idea, Klopp vitsaili.

– Silmämme ovat aina auki, katsomme kokoajan ympärillemme, mutta mitä tapahtuu jos ja milloin, en voi sanoa siitä mitään tällä hetkellä.