West Hamin veteraanipuolustaja Pablo Zabaleta on solminut vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa.

Zabaleta siirtyi West Hamiin kesällä 2017 ilmaisella siirrolla Manchester Citystä. 34-vuotias argentiinalaispuolustaja on pelannut tällä kaudella 26 ottelussa. Kaikkiaan otteluita Zabaletalle on kertynyt seurassa 65.

Zabaleta on ollut entisen City-luotsin Manuel Pellegrinin luottomiehiä West Hamissa ja argentiinalainen on kantanut kapteeninnauhaakin muutamaan otteeseen.

– Olen iloinen West Hamissa. Lisäksi minulla on valtavasti intohimoa tätä ammattia kohtaan. Nautin tästä edelleen ja tunnen pystyväni pelaamaan vielä yhden vuoden, Zabaleta sanoi West Hamin tiedotteessa.

Zabaleta on voittanut urallaan Valioliigan ja Englannin liigacupin kaksi kertaa. Lisäksi hänellä on vyöllään FA Cupin voitto Manchester Citystä.