Leicester kertoi keskiviikkona pelaajauutisista.

Puolustaja Christian Fuchs on solminut jatkosopimuksen, joka pitää hänet seurassa vielä ainakin ensi kauden. Hyökkääjä Shinji Okazaki ja puolustaja Danny Simpson taas lähtevät Leicesteristä tämän kauden jälkeen.

Kolmikko oli mukana voittamassa Leicesterille historiallista Valioliigan mestaruutta kaudella 2015-16, mutta kaikki heistä ovat jääneet kuluvalla sesongilla vähemmälle vastuulle. Fuchs, 33, ja Simpson, 32, ovat kummatkin pelanneet tällä kaudella kahdeksan ottelua. Okazakilla, 33, on tilillään 24 ottelua, mutta alle 500 minuuttia.

Okazaki ja Simpson ovat pelanneet yhteensä yli 260 ottelua Leicesterissä. Seura kutsuukin tiedotteessaan kannattajat hyvästelemään mestaruuskauden sankarit ensi sunnuntaina kauden viimeisessä ottelussa, Chelseaa vastaan.