Chelsean omistama Álvaro Morata on pelannut tammikuusta alkaen lainalla Atlético Madridissa. Nyt espanjalaisen COPE:n arvostetun ohjelman El Partidazon saamien tietojen mukaan on varmistunut, että lainasiirrosta on tulossa kesän aikana pysyvä.

Lainasiirto olisi voimassa vielä ensi kauden ajan, mutta lähteen saamien tietojen mukaan Atlético aikoo käyttää kaupan yhteydessä sovitun osto-option jo tänä kesänä.

Huhujen mukaan osto-optio olisi noin 50 miljoonaa euroa. Chelsea itse maksoi Moratasta Transfermarktin mukaan 66 miljoonaa euroa. Espanjalaiskärjen otteet Stamford Bridgellä kuitenkin ailahtelivat todella paljon ja hän ei onnistunut täyttämään häneen kohdistuneita odotuksia.

Morata iski Chelsealle tämän kauden 16:sta valioliigaottelussa viisi maalia. La Ligassa tahti on ollut lähes sama, sillä 15:sta ottelussa on syntynyt kuusi maalia.