Espanjalaislehti AS kertoo, että Liverpool havittelee riveihinsä Espanjan maajoukkueeseen kesän maaotteluihinkin valittua Diego Llorentea. Liverpoolin seurajohdon uskotaan jo tavanneen 25-vuotiaan keskuspuolustajan edustajia siirrosta keskustellakseen.

Liverpoolin uskotaan tarjoavan Real Sociedadin topparista noin 25 miljoonaa euroa. Baskiseurasta kuitenkin kerrotaan, että mitään virallista tarjousta ei vielä ole saatu. Llorenten sopimuksen ulosostohinta on 50 miljoonaa euroa, mutta AS:n mukaan Real Sociedadissa ei pidetä realistisena, että tuollaista summaa puolustajasta maksettaisiin.

Diego Llorente on Real Madridin kasvatti, joka ei kuitenkaan onnistunut lyömään kasvattajaseurassaan läpi. Muutaman lainapestin jälkeen hän siirtyi kesällä 2017 Real Sociedadiin, jossa hän on ollut selkeä profiilipelaaja. Llorente kärsi kauden aikana useista vammoista, mutta kuului terveenä ollessaan aina Real Sociedadin avaukseen. Kaikkiaan pelejä kertyi kauden aikana 23.