Vaikka laitapuolustaja Alberto Moreno ei Mestarien liigan loppuottelussa pelannutkaan, oli espanjalainen voitonjuhlissa näkyvästi esillä. Syy tähän oli siinä, että Moreno oli vastaanottanut pelipäivänä suru-uutisen, joka kosketti koko jalkapalloilevaa Eurooppaa.

Lauantaiaamuna tuli julkisuuteen tieto, että Morenon vanha pelikaveri, entinen Espanjan maajoukkuepelaaja ja viisinkertainen Eurooppa-liigan voittaja José Antonio Reyes oli menehtynyt auto-onnettomuudessa. Reyes ja Moreno pelasivat yhtä aikaa Sevillassa muutaman vuoden ajan.

Madridin loppuottelun päätyttyä Liverpoolin voittoon Moreno riisui pelipaitansa ja esitteli sen alla ollutta T-paitaa, jossa oli Reyesin kuva ja teksti ”Rakastan sinua, veli”. Aina aika ajoin Moreno loi katseensa taivaalle, omistaen selvästi juhlahetken hyvälle ystävälleen.

Football on TNT Sports

@footballontnt
"Te quiero hermano."

Alberto Moreno pays tribute to his Sevilla teammate and friend Jose Antonio Reyes ❤️

#UCLFinal

Qedine

@Qedine
¡Precioso! Alberto Moreno se acuerda de Reyes en plena celebración - qedine.com/precioso-alber…

Carlos Pérez

@carlosperezNS
Esta imagen de Alberto Moreno, captada por el fotógrafo de @Estadio_ED durante la celebración de los jugadores del Liverpool, me parece una pasada... #ReyesLeyenda

Vaikka Morenon kausi oli pelillisessä mielessä vaikea, jää hieno käytös mestaruusjuhlissa varmasti monen mieleen hienona elkeenä draamattisen päivän jälkeen.