Chelsea vahvisti lopullisesti jo pitkään tiedossa olleen tiedon Gary Cahillin lähdöstä. 33-vuotiaan topparin vastuu on tällä kaudella ollut minimaalista vaikka hän onkin joukkueen virallinen kapteeni.

Cahillin uusi osoite ei ole vielä selvillä, mutta viimeistään nyt on varmaa, että Chelsean kanssa tiet eroavat. Pelaajan sopimus umpeutuu kesän aikana, joten hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilmaiseksi.

– Kun Gary Cahill ostettiin Chelseaan Boltonista seitsemän ja puoli vuotta sitten, harva osasi aavistaa, millainen vaikutus hänellä tulisi olemaan aikanaan Stamford Bridgellä, Chelsean jäähyväiskirjeessä kerrottiin.

– Cahill saapui todella hyvänä valioliigapuolustajana. Hän lähtee Chelsea-legendana ja joukkueen kapteenina. Hän on ollut tärkeä jäsen ryhmässä, joka on menestynyt sekä Englannissa että Euroopassa. Mukaan kuuluu muun muassa kaksi Valioliigan mestaruutta ja Mestarien liigan voitto.

Chelsean jäähyväiskirjeen voit lukea kokonaisuudessaan seuran virallisilta verkkosivuilta.