Espanjalaishyökkääjä Álvaro Morata avautui vaikeista ajoistaan lontoolaisseura Chelseassa.

26-vuotias hyökkääjä on vielä ensi kauden lainalla Atlético Madridissa, jonne hän siirtyi viime tammikuussa. Morata teki kuitenkin hyvin selväksi, että hän ei enää halua palata Stamford Bridgelle.

Morata kertasi aikaansa Lontoossa ja lopulta kertoi tulevaisuuden toiveistaan.

– Menetin itseluottamukseni. Olin todella pettynyt ihmisten mielipiteeseen minusta Englannissa, Morata sanoi Goalille.

– En tuntenut itseäni rakastetuksi ja arvostetuksi seuran tai kannattajien toimesta. Aloitin Chelseassa hyvin, mutta loukkaantuminen jätti minut kuiville.

– Tein kuitenkin 15 maalia ja voitimme FA Cupin. Silti jäin MM-kisojen ulkopuolelle. Se oli raskain asia, mikä minulle on tapahtunut. Olen unelmoinut MM-kisoista lapsesta asti ja valitsin Chelsean, koska ajattelin sen olevan minulle paras mahdollinen seura päästä pelaamaan MM-kisoihin.

– Atléticoon siirtyminen oli paras mahdollinen asia minulle. Aikani Lontoossa ei ollut hyvää ja lopulta harjoittelin yksin. Juttelin Maurizio Sarrin kanssa ja hän kertoi minulle asioita, joiden tiesin menevän erillä tavalla, kun hän kertoi. Olin todella hermostunut ja myös vaimoni oli šokissa.

– Kyseessä on tarina, jonka haluaisin kertoa rauhassa tulevaisuudessa. Olin aluksi samassa maalimäärässä Mohamed Salahin ja Harry Kanen kanssa. Ihmiset lauloivat lauluja minusta ja en pystynyt menemään ulos Lontoossa. Yhtenä päivänä selkäni kipeytyy, tasoni laski ja yhtäkkiä he alkoivat puhumaan minusta kaikkea mahdollista Englannissa. Sinun pitäisi olla kunnioitettu kannattajiesi toimesta, mutta…

– Tahdon jäädä Atléticoon, mutta sopimukseni mukaisesti Chelsea voi kutsua minut takaisin. Tulemme näkemään, mitä heidän välisissä neuvotteluissa tulee tapahtumaan. Molemmat seuroista kuitenkin tietävät, mitä minä haluan. Olen pyytänyt Atléticon tekemään kaiken madollisen ja mahdollisimman pian, koska haluan olla täällä.