Chelsea-legenda Dennis Wise vastustaa Frank Lampardin palkkaamista seuran seuraavaksi manageriksi. Seuraikoni on ollut mediahuhuissa vahvin ehdokas Maurizio Sarrin korvaajaksi.

Napolista vuosi sitten saapuneen Sarrin odotetaan siirtyvän takaisin Italiaan Juventuksen peräsimeen.

Lampard valmensi viime kauden Derby Countya Englannin Mestaruussarjassa. Joukkue selvisi nousukarsintojen finaaliin saakka, mutta hävisi sen Aston Villalle.

Wise uskoo Chelsean valmentamisen olevan Lampardille vielä toistaiseksi liian suuri askel.

– Olen rehellisesti sanottuna yllättynyt. Hän teki hyvää työtä johdatettuaan Derbyn nousukarsintoihin. Nousukarsintojen finaalipaikka ja sen häviäminen ei kuitenkaan ole tarpeeksi, Wise kommentoi TalkSPORT:lle.

– He ovat olleet viimeisen viiden kauden aikana kolmesti nousukarsinnoissa. Se ei ole mitään ennennäkemätöntä. Olisi hyvä, että hän jäisi sinne.

– Chelsean tavoitteena on päästä Mestarien liigaan ja voittaa pokaaleja parhaita joukkueita vastaan. Jos se toteutuu, Derbystä on valtava hyppy Chelseaan.

Wise uskoisi kritiikistään huolimatta Lampardin ottavan Chelsea-pestin vastaan.

[readmore from=Frank-Lampard]

– Se on suuri riski, mutta Frank on aina valmis sellaiseen. Hän ottaisi sen riskin. Hän haluaisi kokeilla sitä. Hän voi tuoda muutaman nuoren pelaajan sisään, vaikka siirtokielto on voimassa.

– Lampard jätti Chelsean viisi vuotta sitten ja tämä ryhmä on muuttunut siitä. He kunnioittavat häntä pelaajana ja ihmisenä. Hänen täytyy kuitenkin ensimmäisenä saavuttaa myös valmennuksen kunnioitus.