Englanti ja Ranska iskivät yhteen Cesenassa tiistai-iltana alle 21-vuotiaiden EM-kisojen lohko-ottelussa.

Ranska voitti ottelun lopulta maalein 2-1, vaikka oli vielä tappiolla varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Ranskan komea nousu ei kuitenkaan jäänyt ottelun ainoaksi mielenkiintoiseksi tilanteeksi.

Ranska nimittäin epäonnistui ottelun aikana kahdesti rangaistuspotkussa.

Manchester Cityn lupaava Phil Foden vei komealla laukauksellaan Englannin johtoon toisen jakson alussa. Hetkeä myöhemmin Englanti joutui vajaamiehiseksi, sillä Hamza Choudhury sai suoran punaisen kortin taklattuaan rumasti Ranskan Jonathan Bambaa. Bamban nilkka näytti murtuvan taklauksen johdosta.

Englanti näytti kestävän Choudhuryn punaisesta huolimatta, mutta Ranska nousi lopulta hieman onnekkaastikin voittoon. Jonathan Ikoné tasoitti ottelun varsinaisen peliajan päätösminuutilla ja Englannin unelmat voitosta romahtivat oman maalin myötä lisäajan viidennellä minuutilla, kun Aaron Wan-Bissaka ohjasi pelivälineen omaan verkkoon.

Englanti pelaa seuraavan lohko-ottelunsa perjantaina Romaniaa vastaan.