Arsenalin englanninsuomalainen puolustaja Carl Jenkinson saattaa olla löytämässä seuran, jossa löytyy sopimuksen lisäksi myös peliaikaa. Vuodesta 2011 suosikkiseuraansa Gunnersia edustanut 27-vuotias sai peliminuutteja joukkueen loukkaantumisten runtelemassa puolustuksessa viime kaudella yhteensä kahdeksassa ottelussa, kaikki kilpailut mukaanlukien.

Jenkinson on aiemmin ollut lainalla West Hamissa ja Birminghamissa, mutta etsii nyt siis pysyvää seuraa itselleen. Arsenal-sopimus päättyy tämän kuun lopussa.

Sky Sportsin mukaan Mestaruussarjan West Brom on tiedustellut mahdollisuuksia hankkia pelaaja, ja seurat keskustelevat siirrosta. Hawthornsin isäntäjoukkuetta on edustanut jo vuodesta 2017 myös Arsenal-taustainen vasen puolustaja Kieran Gibbs.

Toinen tieto kertoo, että myös Celtic saattaisi olla Jenkinsonin uusi osoite. Skottiseuran puolustuskalustosta ovat poistuneet tai poistumassa Mikael Lustig, Jeremy Toljan ja Cristian Gamboa.