Siirtohuhuissa Arsenaliin yhdistetty Yannick Carrasco on vastannut seuralleen, kiinalaiselle Dalian Yifangille, joka hyllytti hänet joukkueen harjoituksista.

Belgian maajoukkuehyökkääjä Carrasco, 25, saapui maajoukkuekomennukselta myöhässä Kiinaan, minkä takia häneltä jäi väliin ottelu Hebei China Fortunea vastaan. Dalian Yifang reagoi kertomalla tiedotteessaan, että se odottaa Carrascolta julkista anteeksipyyntöä.

[readmore from=Yannick-Carrasco]

Carrascon välit hänen joukkuekavereihinsa tuntuvat olevan kireällä. Dalian Yifangin maalivahti Yu Ziqian syytti belgialaistähteä hiljattain avoimesti epäammattimaisesta käytöksestä ja sanoi, että olisi parempi, jos Carrasco jättäisi seuran.

Viime vuoden helmikuussa Kiinaan siirtynyt Carrasco vastasi Dalian Yifangille perjantaina Twitterissä, mutta hän ei katsonut, että hänen pitäisi pyytää anteeksi.

– Joidenkin seuran johtajien ja joukkuekaverieni asenne minua kohtaan on käsittämätön, kun ottaa huomioon sitoutuneisuuteni joukkuetta kohtaan ja suoritukseni.

– Joukkue tarvitsee minua ja minä haluan auttaa joukkuetta. Tämä ongelma on ratkaistava.

Carrasco kertoi aiemmin tässä kuussa, että haluaisi palata Eurooppaan. Lehtitietojen mukaan Dalian Yifang voisi luopua hänestä 25 miljoonan punnan siirtokorvausta vastaan, vaikka hänen sopimuksensa päättyy vasta joulukuussa 2022.