Chelsean kannalta kyseinen kesä on äärimmäisen haastava. Päävalmentaja Maurizio Sarri lähti Juventukseen, joukkueella on siirtokielto ja sen tärkein pelaaja Eden Hazard siirtyi Real Madridiin.

Vaikeuksien listaa voi pidentää myös mahdollisilla muualle haluavilla pelaajilla. The Guardian uutisoi, että ainakin laitapuolustajat Marcos Alonso ja Davide Zappacosta haikailevat muualle kesän siirtomarkkinoiden aikana.

Kummankin lähtöhalujen pohjimmaisena syynä pidetään Sarrin lähtöä vaikka uusi valmentaja ei vielä olekaan selvillä. Suursuosikki pestiin on Chelsea-ikoni Frank Lampard.

28-vuotias Alonso on pelannut Chelseassa kolme kautta. Hänen sopimuksensa on voimassa vielä kesään 2023 asti. Todella vähälle vastuulle viime kaudella jäänyt Zappacosta, 27, on puolestaan edustanut Chelseaa vuodesta 2017 alkaen. Hänen sopimuksensa kattaa vielä kaksi seuraavaa sesonkia.