Manchester United -legenda Wayne Rooney ei ole edes ripustanut nappulakenkiään naulaan, mutta jo useat seurat ovat kyselleet häntä joukkueidensa peräsimeen.

Rooney, 33, pelaa tällä hetkellä Yhdysvaltojen pääsarjassa DC Unitedin riveissä. Hän ei ole vielä suorittanut tarvittavaa valmennuskoulutusta, mutta työtarjouksilta hän ei ole välttynyt.

– Totta kai [ajattelen manageriksi siirtymistä]. Aion suorittaa koulutukseni loppuun, ja kun viimein lopetan peliurani, aion katsoa mitkä tilaisuudet nousevat esille. Minulle on jo tehty tarjouksia, mutta juuri nyt olen vielä pelaaja ja haluan nauttia pelaamisesta, englantilaishyökkääjä kertoi Sky Sportsille.

Major League Soccer

@MLS
WAYNE ROONEY FROM PAST MIDFIELD!!!!

Rooneyn mukaan Chelseaan yhdistetyn Frank Lampardin ja Rangers-manageri Steven Gerrardin menestys kentän laidalla on antanut hänelle uskoa omaan menestymiseensä valmentajana.

– Minusta se on mahtavaa Frankille (olla ehdolla Chelsean uudeksi manageriksi), mutta hienoa myös nuorille englantilaispelaajille, tai pelaajille jotka ovat juuri lopettaneet peliuransa, että isot seurat kuten Chelsea antavat Frankille tilaisuuden osoittaa taitojaan.

– Olen varma että jossain vaiheessa seuraavan kahden tai kolmen vuoden aikana Steven (Gerrard) tulee saamaan tilaisuutensa Liverpoolissa.

Scott Parker (Fulham-manageri), John Terry (Aston Villan apuvalmentaja) – nämä ovat kaikki hienoja esimerkkejä minulle, joka haluaa siirtyä valmennukseen. Se antaa toivoa että sama tulee tapahtumaan myös minulle.