West Ham -hyökkääjä Javier ”Chicharito” Hernandézin nimi on liikkunut siirtojuoruissa pitkin kevättä ja kesää. Meksikolainen on kuitenkin nyt palannut Ironsin riveihin, ja hänen kommenttinsa tuntuvat puhuvan seurassa pysymisen puolesta.

Kärkimiehen sopimus West Hamin kanssa päättyy vuoden kuluttua, ja hänet on liitetty puheissa ainakin kotimaansa Chivasiin, sekä uusiin osoitteisiin niin Yhdysvalloissa kuin Espanjassa.

Parhaillaan herhiläismäinen, niin Manchester Unitedissa kuin Real Madridissakin pelannut ”Herne” on lontoolaisten leirillä Sveitsissä.

– On mahtavaa olla taas mukana, ottamassa tuntumaa. Meidän pitää rakentaa tukeva pohja, ollaksemme valmiita fyysisesti.

Tulevalla kaudella riittää parannettavaa.

– Viimeksi tavoitteemme oli sijoittua kuuden-seitsemän joukkoon Valioliigassa, ja saavuttaa sitä kautta paikka europeleihin. Se ei lopulta onnistunut, mutta nyt tavoitteet ovat samat. Tämä seura tekee kaikkensa, niiden saavuttamiseksi.

Chicharitolle kesä on ollut poikkeuksellinen; ensi kertaa sitten vuoden 2015, tämä ei ole osallistunut yhteenkään maajoukkueturnaukseen.

– Kaikessa on puolensa. Itselleni kyseessä oli ensimmäinen kerta elämässä, kun sain enemmän kuin kolme tai neljä viikkoa täyttä lomaa. Nautin siitä kyllä.

Lähde: West Ham