Atlético Madrid on ollut tässä siirtoikkunassa yksi useimmin mainituista seuroista. Punavalkoisiin siirtyneen João Félixin lisäksi isoja asioita ovat luonnollisesti olleet lähtijät, Antoine Griezmann ja Rodri etunenässä.

The Telegraph kertoo mukavasti vaurastuneen seuran haluavan nyt tehdä Chelsean kanssa pysyvät kaupat Madridiin lainalle viime kaudella siirtyneestä Álvaro Moratasta.

Raportti kertoo Rojiblancon valmistelevan noin 55 miljoonan euron tarjousta hyökkääjästä. Atléticon lainasopimus Moratasta jatkuu vielä vuoden päivät, ja siihen kuuluu pelaajan osto-optio. Huolta espanjalaisissa aiheuttaa kuitenkin Chelsean siirtokielto. Lontoolaiset eivät saa hankkia pelaajia tässä, eivätkä seuraavassa ikkunassa, mikä asettaa lainalla olevien tilanteen uuteen valoon.

Moratalla oli selkeitä vaikeuksia Valioliigassa, kun hän taas on Espanjaan siirryttyään osoittanut positiivisia merkkejä uudesta tulemisesta. Tästä huolimatta Chelsean kerrotaan antaneen Atléticolle uhkavaatimuksen pelaajan hankkimisesta – tai se kutsuu tämän takaisin. Panokset ovat siis kovat, vaikka urheilullisen puolen merkit ovat selkeät.